locatie Boschstraat 45 - site Roland de Vries

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

locatie Boschstraat 45

Het historische pand aan de Boschstraat 45 biedt een warme omgeving. Het stamt uit 1863 en is door architect Wilhelm Wickop ontworpen voor Petrus Regout I. Wickop ontwierp voor deze bekende industrieel ook Kasteel Vaeshartelt en de Petit Suisse, het huidige Dr. Poelsoord.

Boschstraat 45 is een open centrum voor nieuwe vormen van werken, samenwerken en begeleiden. Het is open en flexibel in zijn benadering en stabiel in de ondersteuning. Een welkome plaats voor verandering en vernieuwing.

In het pand zijn meerdere gebruikers actief. Structurele gebruikers zijn ZZP Fabriek Maastricht, Starterscentrum, Roland de Vries, Christa Meertens, Arno Goudsmit elk met een zelfstandige praktijk voor psychotherapie, ABC Mondzorg, Praktijktaal BV, BizziBee, The-Marketing-Factory, ISIS advies, Spinning Wheels. Daarnaast kennen wij flexibele incidentele gebruikers die via de ZZP Fabriek een vaste of flexibele plek huren of als lid van Het Coachhuis (zoals Thaeles, Smart Group, Percepsie, The Coachtrain) van ons gebruik maken.

Roland de Vries*human accompany beschikt over voorzieningen voor trainingen en begeleiding. Hierdoor kunnen trainingen, workshops, overleg en begeleiding worden verzorgd los van de hectiek en soms ‘beladen’ omgeving van de eigen organisatie. Een ‘hei-sessie’, maar dan in de bebouwde omgeving. Door de ligging aan de rand van het oude centrum kan een ‘city-training’ aangeboden worden: een verrassende combinatie van intensief trainen en ontspannen in een van de gezellige restaurants of café’s van Maastricht. > Klik hier voor de digitale folder van Gastvrij Maastricht.

Boschstraat 45 is een historisch monument dat modern gebruikt wordt, een uitstekende locatie dus. Het past bij de door Roland de Vries*human accompany gehanteerde benadering, waarbij verandering en vernieuwing wordt doorgevoerd met behoud van de kracht en het karakter van het oude.

zie ook www.boschstraat45.nl


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu